Plastgjutna fundament för 60 mm-stolpe

Fundament för 60 mm-stolpe i Återvunnen plast

Lättviktsfundament i återvunnen plast som passar utmärkt för papperskorgar, motorvärmare eller elbilsladdare. Fundamentet grävs enkelt ned i marken och med sin form kan det användas på samma sätt som ett betongfundament men betydligt lättare att frakta och hantera med sin lätta vikt.

Anpassad efter den vanligast rördiametern för stolpar till papperskorgar och vägskyltar: 60 mm

Stolpen monteras på plats genom att en kraftig inbygg ring i rostfritt stål dras åt och klämmer ihop fundamentet dikt an mot stolpen. Muttern som används kan inte backas utan verktyg, detta för att förhindra problematiken med långvariga vibrationer. Behöver stolpen bytas går det enkelt att lätta på trycket och dra stolpen rakt upp.

Hela konstruktionen samt materialval är gjorda för att klara påfrestningar ifrån varierande väder och temperaturer, uv-ljus, salt och kemikalier samt hundurin.

  • Kraftig konstruktion
  • Skonsam installation, både för kabel och montör
  • Tillverkad av 100 % återvunnen plast – Bra miljöval
  • Livslängd minst 80 år.

Rördiameter: 60 mm
Höjd: 550 mm
Stolpdjup: 350 mm
Vikt: 3,5 kg

 

580 kr

Frakt tillkommer i kassan

Artikelnr: 45060-1
Kategorier:

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Fundament tillverkad i återvunnen plast

Våra fundament för alla typer av stolpar så som gatljus, billaddare, skyltar och pollare m.m. Designade för att öka livslängden och förenkla installationen av fundament. Tillverkade av återvunnen plast för att klara påfrestningar ifrån varierande väder och temperaturer, uv-ljus, salt och kemikalier samt hundurin.