Historien om hur det gick till när Svenska Brunnslock AB såg dagens ljus

Egentligen borde jag tacka Luleå kommun. Det var nämligen efter att jag fick ett brev från dem där man skrev att om jag inte bytte ut mitt tunga brunnslock av betong, skulle jag få betala en extra avgift på 550 kr. Varje gång man tömde brunnen dessutom. När jag sedan inte hittade ett brunnslock som både var hållbart och säkert till ett rimligt pris, bestämde jag mig för att ta saken i egna händer. Det här var på våren 2008. Idag tillverkar vi egna brunnslock och levererar i hela Skandinavien. Och det tänker vi fortsätta med.

Med åren har vi utvecklat och tillverkar tillbehör och närliggande produkter – allt eftersom kunderna efterfrågat dem. Ett intressant område som vuxit de senaste åren är tillverkning av järnvägsspecifikt material.

Certifieringar

Vi arbetar enligt ISO standard 9001, samt SS-EN 3834-2.

Vi är certifierade enligt TransQ vilket gör oss kvalificerade att tillverka produkter för bland andra:
– Trafikverket
– Baneservice i Norge
– Luftfartsverket

Vi är även kvalificerade enligt Sellihca, vilket är ett krav från bland annat företag i kraftdistributionsbranschen.

BASTA Registrering innebär att vi kan styrka att denna produkt klarar BASTA-kriterierna avseende miljö- och hälsofarliga egenskaper. Se www.bastaonline.se

Svetskompetens
Samtliga av våra svetsare innehar svetskompetens enligt SS EN 287-1.

Kenneth Hagman

Kenneth Hagman – Grundare

Ett av de mest populära läkemedlen för behandling av styrka i Sverige är Kamagra. Kamagra har samma aktiva ingrediens som Viagra, men kostar mycket mindre. Du kan köpa Kamagra på Stenhård onlineapotek.