-9%

Lätt Brunnslock 660 PE


Passar olika typer av betong eller plastbrunnar/rör med ytterdiameter av 590-660 mm.
Diameter innermått brunnshål ca 550-600 mm.

Till betongbrunnar med ett stort betonglock som har ett mindre brunnshål 600mm är det brunnslock 800 PE som passar, läs mer under denna produkt.

Till varje brunnslock ingår låsanordning.

RSK NR: 561 80 85

Det ursprungliga priset var: 1 995 kr.Det nuvarande priset är: 1 823 kr.

Frakt tillkommer i kassan

Artikelnr: 1002

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Svenska Brunnslock AB tillverkar och marknadsför lätta, barnsäkra och låsbara brunnslock i olika dimensioner.
Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt.

Våra brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i.

Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande ”Barnsäkra Brunnar”. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning.

Passar alla typer av brunnsrör i plast eller betong med utvändig diameter 560-660.

[themify_button style=”medium flat” color=”#00437f” link=”/brunnstyper” text=”#fff” ]Läs mer om brunnstyper[/themify_button]

 

Är ni osäker på vilken storlek av brunnslock som passar er brunn, tveka inte att kontakta oss vi hjälper gärna till. Antingen via vårt Kontaktformulär eller telefon 0920-520056.