Lätt körbart Brunnslock 900 Composite C250

Körbart lätt brunnslock i composite, passar till både betongbrunnar och plastbrunnar med innermått ca 900 mm. Ramen placeras direkt uppe på brunnsringen.  Områden där det förekommer fordonstrafik kan lockets ram grävas ner i marknivå och sen packa grus, betong eller asfaltera runtom.

Locket klarar en belastning på 25 ton (C250) EN124

Detta lock förbättrar arbetsmiljön för de som hanterar tunga lock. Är Uv-skyddat klarar is och snö. Är barnsäkert och godkänt enligt C250 EN 124.

-Invändigt mått:  800 mm
-Utvändigt mått: 1065 mm
-Höjd på ram: 113 mm
-Vikt på lock 55 kg.

9 900 kr

Frakt tillkommer i kassan

Artikelnr: 1019250

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Svenska Brunnslock AB tillverkar och marknadsför lätta, barnsäkra och låsbara brunnslock i olika dimensioner.
Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt.

Våra brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i.

Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande ”Barnsäkra Brunnar”. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning.

Passar alla typer av brunnar – Passa betongbrunnar med ett stort betonglock som har ett mindre brunnshål i betonglocket. 

[themify_button style=”medium flat” color=”#00437f” link=”/brunnstyper” text=”#fff” ]Läs mer om brunnstyper[/themify_button]

 

Är ni osäker på vilken storlek av brunnslock som passar er brunn, tveka inte att kontakta oss vi hjälper gärna till. Antingen via vårt Kontaktformulär eller telefon 0920-520056.