Brunnslock 900 Composite B125 (12,5 ton)

Brunnslock tillverkad i glasfiberarmerad plast, passar till både betongbrunnar och plastbrunnar med innermått ca 900 mm. Locket är tätt och kan låsas med hjälp av skruv.

Locket klarar en belastning på 12,5 ton, belastningklass. B125 (12,5ton) lättare trafik som parkeringar, infarter, trottoarer mm. 

Detta lock förbättrar arbetsmiljön för de som hanterar tunga lock. Är Uv-skyddat klarar is och snö. Är barnsäkert och godkänt enligt C250 EN 124.

-Öppnings mått:  830 mm
-Utvändigt mått: 1020 mm
-Höjd på ram: 76 mm
-Vikt på lock 69 kg. (Lätt att öppna och stänga eftersom locket har gångjärn)

Om man vill skruva  fast ramen ovanpå betongringen är CC-mått mellan skruvhålen 980mm. Skriv då i kommentarsfältet vid beställning att ni vill att vi skickar med betongskruvar.

 

7 722 kr

Frakt tillkommer i kassan

Artikelnr: 1019700

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Svenska Brunnslock AB tillverkar och marknadsför lätta, barnsäkra och låsbara brunnslock i olika dimensioner.
Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt.

Våra brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i.

Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande ”Barnsäkra Brunnar”. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning.

Passar alla typer av brunnar – Passa betongbrunnar med ett stort betonglock som har ett mindre brunnshål i betonglocket. 

[themify_button style=”medium flat” color=”#00437f” link=”/brunnstyper” text=”#fff” ]Läs mer om brunnstyper[/themify_button]

 

Är ni osäker på vilken storlek av brunnslock som passar er brunn, tveka inte att kontakta oss vi hjälper gärna till. Antingen via vårt Kontaktformulär eller telefon 0920-520056.