A6 Combi/Utbytesbetäckning 4° PUR

RSK-nr. 7037685
Komplett kombibetäckning, avsedd antingen som utbytesöverdel på en teleskopisk A6 betäckning för betongbrunn eller som flytande A590 betäckning, avvinklingsbar 4°, i kombination med Teleskoprör 590 Knaster, för 600mm brunn. Lock med pågjuten polyuretanpackning, tre låsarmar och tätt spetthål.

[print-me target=”#left-area” title=”Skriv ut”] Produktblad
RSK databas

 

Offert/Produktförfrågan

Artikelnr: 7037685
Kategorier:

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

RSK-nr. 7037685
Komplett kombibetäckning, avsedd antingen som utbytesöverdel på en teleskopisk A6 betäckning för betongbrunn eller som flytande A590 betäckning, avvinklingsbar 4°, i kombination med Teleskoprör 590 Knaster, för 600mm brunn. Lock med pågjuten polyuretanpackning, tre låsarmar och tätt spetthål. Kundanpassad märkning är möjlig, ex. logo eller stadsvapen.

Montering
Brunnen bör byggas så att man kan nyttja betäckningens justeringsmån både uppåt och nedåt. Den Teleskopiska överramen ska “flyta/hänga” i min. lOO mm asfalt. Betäckningen ska vältas i den varma asfalten och packas väl. Asfalten ska ha full kontakt med hela betäckningens ram. Vid färdig installation ska betäckningen “ligga” i samma nivå som övrig befintlig väg. Överramen ska flyta/hänga i asfalten, EJ i underramen.

 

Tips/Råd
Under anläggningstiden får inga fordon köra över betäckningen om inte betäckningen har fullgod packning under ramens bärfläns. Flänsen är inte konstruerad att tåla sådan belastning om inte fullgod packning underligger.

 

För ökad livsläng på lock/ramar
Säkerställ att inget grus/sten ligger mellan lock och ram. Grus/sten skadar betäckningen och kan få locket att börja “vicka” i ramen, vilket skapar oljud när betäckningen trafikeras. Eventuella gummitätningar/ dämpringar på lock kontrolleras så att dessa är hela och rena och kan därefter smörjas med glidmedel/fett för lättare installation i ram.

 

För mer utförlig information hänvisar vi till Anläggnings AMA.