kundanpassade komposit lock

Komposit lock eller luckor tillverkade i GRP (glasfiber armerad plast). Luckorna är lätta och kan lyftas med handkraft. Kan levereras i belastningsklass från A15-F900 (1,5 ton – 90 ton).  Är Uv-skyddat klarar is och snö. Locken är sulfat resistent vilket betyder att de tål att installeras i miljöer där det förekommer mycket salt som exempelvis vägsalt eller i hamnar.

Användningsområden: lock till kabelrännor och brunnar, inspektionsluckor i hamnar och på flygplatser, el-ställverk, tunnlar och utmed järnvägar, parkeringsplatser, idrotts/multiarenor, datacenter mm. Kan levereras i valfri kulör.

Vid instresse återkom gärna med frågor.

 

 

Offert/Produktförfrågan

Artikelnr. saknas

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Svenska Brunnslock AB tillverkar och marknadsför lätta, barnsäkra och låsbara brunnslock i olika dimensioner.
Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt.

Våra brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i.

Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande ”Barnsäkra Brunnar”. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning.

Passar alla typer av brunnar – Passa betongbrunnar med ett stort betonglock som har ett mindre brunnshål i betonglocket. 

 

Är ni osäker på vilken storlek av brunnslock som passar er brunn, tveka inte att kontakta oss vi hjälper gärna till. Antingen via vårt Kontaktformulär eller telefon 0920-520056.