Kabelbrunn UC Kundanpassad

Kabelbrunn UC,  har egentligen inga storleksbegränsningar. Har tagits fram för att kunna erbjuda en större flexibilitet i brunnsstorlek utan att kompromissa på styrka. Kan kombineras med olika längder och bredder är tillverkad i GRP. Självaste brunnen klarar en belastning upp till 60 ton (E600). Kan även användas där kraven är 90 ton (F900). Men då behöver man gjuta en betong ram runt brunnen och ställa ett gjutjärnslock på betongringen. Exempel klicka på länk: (skiss på gjuten ram)

(GRP, Glasfiber Reinforced Polyester, är ett glasfiberarmerat laminat bestående av glasfiber, polyester och gelcoat. Materialet har hög kemisk och termisk resistens, är lätt att bearbeta samt har låg vattenabsorption och hög dynamisk hållfasthet.)

Systemet består av hörndelar (Hockeyklubbor) och raka väggdelar. Det finns höger- och vänsterhörndelar, vilket ger fördelen med att kunna alternera fogarna mellan sektionerna likt en tegelmur. Hörnbitarnas längder motsvarar innermåttet på brunnen, och kan förlängas med hjälp av raka väggdelar för ökad flexibilitet.

Delarna sammanfogas enkelt med en peg och en gummiklubba.

Brunnslock/betäckningar finns till dessa brunnar med belastningsklass  från A15 (1,5 ton) till F900 (90 ton).


Produktbeskrivning
Produktblad
Montering (Film1) (Film2)
MONTERINGSANVISNING (eng)

 

Offert/Produktförfrågan

Artikelnr. saknas
Kategorier:

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information: