Lätt körbart Brunnslock 600 Composite D400

Körbart lätt brunnslock i composite, passar till både betongbrunnar och plastbrunnar med innermått 580-620 mm.
Betäckningen är flytande/variabel, ramen tillverkad i segjärn och locket i composite.

Locket är lätt (20kg) och underlättar arbetsmiljön för de som hanterar tunga lock. Låsmekanismen är tillverkad i rostfri syrafast stål  SS316.

Betäckningen klarar en belastning på 40 ton (D 400) EN124.

Är Uv-skyddat klarar minusgrader och tål snöröjning under vinterhalvåret.

Se videofilm

 

 

Offert/Produktförfrågan

Artikelnr: 2020

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Svenska Brunnslock AB tillverkar och marknadsför lätta, barnsäkra och låsbara brunnslock i olika dimensioner.
Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt.

Våra brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i.

Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande ”Barnsäkra Brunnar”. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning.

Passar alla typer av brunnar – Passa betongbrunnar med ett stort betonglock som har ett mindre brunnshål i betonglocket. 

[themify_button style=”medium flat” color=”#00437f” link=”/brunnstyper” text=”#fff” ]Läs mer om brunnstyper[/themify_button]

 

Är ni osäker på vilken storlek av brunnslock som passar er brunn, tveka inte att kontakta oss vi hjälper gärna till. Antingen via vårt Kontaktformulär eller telefon 0920-520056.