Lätt körbart Brunnslock 1000 Composite D400

Körbart lätt brunnslock i composite, passar till både betongbrunnar och plasbrunnar med innermått 900-1000mm

Monteras direkt uppe på brunnsringen, det följer med expander bultar för att montera ramen direkt i brunnsringen. På områden där det finns fordonstrafik kan lockets ram grävas ner i marknivå och sen packa grus eller sätta asfalt runtom.

– Har inga lösa delar eller skruvar, muttrar m.m

Locket klarar en belastning på 40 ton (D 400) EN124

Detta lock förbättrar arbetsmiljön för de som hanterar tunga lock.

Låsanordningen är tillverkad i rostfri syrafast stål.

Är Uv-skyddat klarar is och snö.

Är barnsäkert och godkänt enligt D400 EN 124.

 

17 690 kr

Frakt tillkommer i kassan

Artikelnr: 1019

Allmänna frågor

Produktfrågor

Mer information:

Svenska Brunnslock AB tillverkar och marknadsför lätta, barnsäkra och låsbara brunnslock i olika dimensioner.
Enligt Arbetsmiljöverkets regler får inte ett brunnslock i betong väga mer än 25 kg. Orsaken är att man vill undvika skador hos din slamtömmare. I många kommuner tar man dessutom ut en extra avgift vid slamtömning om brunnslocket är för tungt.

Våra brunnslock väger inte mer än ett några kilo men är lika hållbara och säkra som de vanliga tunga brunnslocken. Dessutom tycker vi att de är vackrare att se på eftersom färg och form passar mycket bättre in i den miljö som de oftast finns i.

Brunnslocken är testade och godkända enligt Boverkets regler gällande ”Barnsäkra Brunnar”. Öppningsanordningen som medföljer, är rostfri och har en unik lösning som gör att gängstången inte kan snurra vid öppning eller stängning.

Passar alla typer av brunnar – Passa betongbrunnar med ett stort betonglock som har ett mindre brunnshål i betonglocket. 

[themify_button style=”medium flat” color=”#00437f” link=”/brunnstyper” text=”#fff” ]Läs mer om brunnstyper[/themify_button]

 

Är ni osäker på vilken storlek av brunnslock som passar er brunn, tveka inte att kontakta oss vi hjälper gärna till. Antingen via vårt Kontaktformulär eller telefon 0920-520056.